Ви тут:
Головне Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

Шахраї від імені голови ОДА просять гроші нібито на допомогу дітям-сиротам із зони АТО

DSC_0180Зловмисники телефонують керівникам підприємств, представляються посадовими особами облдержадміністрації та особистими помічниками Валерія Головка і вимагають сплатити чималу суму на банківські рахунки

У Полтавській області цього тижня знову активізувалися шахраї, які від імені голови Полтавської ОДА Валерія Головка просять гроші нібито на допомогу дітям-сиротам, які були евакуйовані до полтавських сиротинців із зони АТО. Про це повідомляють у прес-службі Полтавської ОДА.

Невідомі особи просять кошти на благодійні цілі (окрім допомоги дітлахам, йдеться про підтримку переселенців тощо), при цьому представляються  або особистими помічниками голови Полтавської ОДА, або ж посадовими особами з різних відділів та управлінь облдержадміністрації. Такі випадки звернень псевдо-помічників цього тижня було зафіксовано у Великобагачанському та Пирятинському районах, де керівників потужних підприємств просили перерахувати кругленьку суму у якості благодійної допомоги на рахунок благодійного фонду «Країна єдина».

Валерій Головко зауважив, що нікого не уповноважував від свого імені збирати будь-які кошти на благодійну допомогу. Натомість очільник області закликав мешканців Полтавщини, керівників підприємств та організацій у разі подібних звернень, листів та дзвінків повідомляти про них у правоохоронні органи.

Перейти до вмісту