Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Робота Михайла Шлафера отримала друге місце на всеукраїнському конкурсі

В Українському кризовому медіа-центрі оголосили результати творчого конкурсу «Перемогли Гітлера, здолаємо й Путлера!». Конкурс був започаткований у травні редакцією журналу «Камуфляж» та громадською спілкою «Національна Асамблея України». Для участі в конкурсі надійшло понад 300 творчих робіт із 7 країн світу, серед яких Естонія, Польща, Люксембург і РФ.

Беззаперечну перемогу здобула карикатура росіянина, на якій зображено нічне жахіття президента Путіна.
І місце;Фейсбук/Творчий конкурс “Креативна Україна”

“Після перегляду всіх робіт і тривалих дебатів ми дійшли висновку, що на нашому відверто антипутінському конкурсі в номінації “Карикатура” переміг російський карикатурист Віктор Богорад”, – розповів Володимир Казаневський, художник-карикатурист, лауреат міжнародних конкурсів. Друге місце в номінації “Карикатура” посіла робота Михайла Шлафера з  Полтави, а третє місце – робота Олексія Кустовського з Вишневого.

ІІ місце; Фото: Фейсбук/Творчий конкурс “Креативна Україна”
ІІІ місце; Фото: Фейсбук/Творчий конкурс “Креативна Україна”

Перше місце в номінації “Поетичний твір” посів військовослужбовець Петро Петренко, а друге місце зайняв відомий російський поет, який переслідується російською владою, Олександр Бившев.

В номінації «Музичний твір» перше місце розділили Олег Зозуля за пісню “20 років” і Валентина Кушнір; друге місце посів твір “Ніхто крім нас“ – музика Дмитра Антонюка на слова Петра Маги, а третє місце розділили твори трьох конкурсанток.

У номінаціях «Гумористичне оповідання» та «Відеокліп» заохочувальні премії отримали Іван Гентош, Львів та Тетяна Дубинська, Київ відповідно.

26 листопада о 18.00 у Центральному будинку офіцерів відбудеться концерт-нагородження переможців конкурсу. У концерті візьмуть участь Заслужений академічний ансамбль пісні і танцю Збройних сил України, а також Іван Ганзера, український співак, переможець шоу Голос країни. Крім того, у фойє Центрального будинку офіцерів буде розгорнута виставка, де будуть представлені близько 50 конкурсних робіт художників з 7 країн світу.

Перейти до вмісту