Ви тут:
Анонс Оголошення Суспільство 

Набирають учасників Національного тренінгового курсу з прав людини “Роль органів студентського самоврядування у захисті прав людини”

Знімок екрану - 05.11.15 - 16:36:4023 – 28 листопада 2015 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Національний студентський союз” спільно з Колегією студентів і аспірантів Національного університету “Львівська політехніка” за підтримки Молодіжного департаменту Ради Європи та Міністерства молоді та спорту України проводитимуть національний тренінговий курс з освіти в галузі прав людини “Роль органів студентського самоврядування у захисті прав людини”.

Місце проведення заходу – Національний університет “Львівська політехніка” (м. Львів, вул. Ст. Бандери, 12).

Завдання тренінгового курсу:

– поглибити знання учасників щодо ключових питань у сфері прав людини в процесі неформального навчання молоді;

– ознайомити учасників із освітніми підходами та методами по роботі з молоді посібника по правах людини РЄ “Компасу”, створити можливості його апробувати й критично осмислити;

– підвищити розуміння молодіжної участі, розглянути сфери та рівні участі молоді, зокрема на прикладі органів студентського самоврядування;

– посилити здатність учасників адвокатувати впровадження принципів Хартії з питань демократичного громадянства та освіти з прав людини у формальних та неформальних умовах та програмах;

– ознайомити учасників з механізмами захисту прав людини в Україні;

– проінформувати учасників про можливість долучення до кампанії РЄ “Рух проти мови ненависті”, пов’язати її із іншими ініціативами у сфері прав людини та побудови миру;

– сприяти налагодженню співпраці представників органів студентського самоврядування, молодих лідерів, молодіжних громадських організацій та інших зацікавлених сторін у питаннях прав людини.

Запрошуємо до участі у тренінгу лідерів органів студентського самоврядування, представників молодіжних громадських організацій, а також інших осіб, зацікавлених освітою у галузі прав людини.

Для участі необхідно заповнити заявку онлайн. Заявки на участь у заході приймаються до 23:59 13 листопада 2015 р. Результати відбору учасників будуть повідомлені до 17 листопада 2015 року.

Мова заходу – українська.

Відібрані учасники заходу забезпечуються проживанням, харчуванням, роздатковими і методичними матеріалами. Дорожні витрати відшкодовуються.

Додаткову інформацію можна отримати за електронною адресою [email protected] або у голови оргкомітету тренінгу Анатолія Ігнатовича (тел. 067-603-80-03).

Перейти до вмісту