Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині відкрили пам’ятну дошку учаснику АТО Володимиру Шульзі

dsc02485У Веселоподільській ЗОШ І-ІІІ ступенів Семенівського району відкрили меморіальну дошку Володимиру Шульзі – учневі цієї школи, учасникові АТО, який загинув 12 лютого 2015 року поблизу Дебальцевого. Про це повідомили у Семенівській РДА.

На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну-учаснику АТО були присутні рідні, друзі загиблого, педагоги та учні, громадські активісти, голова РДА Віктор Федоренко, Веселоподільський сільський голова Інна Календарь, депутат районної ради Вадим Мокляк, районний військовий комісар Анатолій Шевела.

“Це юнак із щирим і добрим серцем. Саме тому, коли Україна опинилася в біді, він пішов її боронити. Він – справжній Герой. Він для нас завжди буде взірцем, а ми його пам’ятатимемо. Відтепер Володимир щодня зустрічатиме нас своїм світлим поглядом та спонукатиме на добрі справи, успішне навчання заради пам’яті про його неоціненний подвиг”, – зазначила директор Веселоподільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Наталія Іванина.

Право відкрити меморіальну дошку надали братові та сестрі Володимира – Євгену й Лілії. Присутні вшанували пам’ять загиблого земляка хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальної дошки, запалили свічі пам’яті. За відвагу і героїзм в боях з підступним ворогом Володимир нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно), який вручив братові голова райдержадміністрації Віктор Федоренко. Настоятель Святотроїцького храму отець Віктор освятив меморіальну дошку та помолився за упокій душ загиблих героїв.

Перейти до вмісту