Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

ГО “Команда молоді” продовжує майстер-класи для дітей

Ezn46cmqJPI

Не дивлячись на те, що холод дістався до Сонячного парку, майстер-класи для малечі продовжуються, але цього разу вже у тепленькому ТРЦ «Київ». 31 жовтня хелоуінські жахи художниця Рибалка Юлія в рамках Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене» розбавила яскравими осінніми барвами, створюючи разом з малечею чудові аплікації із листя. Діти із задоволенням робили левів, сов, рибок та ін. Роботи виходили дуже гарними та творчими.

Батьки та їхні чада з радістю відвідали захід та було приємно бачити вже знайомі обличчя:

  • Ми не раз відвідували майстер-класи у Сонячному парку, нам дуже сподобалося, тому вирішили прийти й сюди, такі речі дуже корисні, для розвитку дітей» – зазначила мама Даринки.

Як завжди все завершилося аква-гримом, в якому досить дивно поєдналися різнокольорові сердечки на ручках, та черепи в дусі Хелоуіну. Проте дітям дуже сподобалося, про що свідчили їхні посмішки та сяючі оченята.

Організатори ГО «КОМАНДА МОЛОДІ» висловлюють слова вдячності усім, хто відвідав захід та бажають творчих успіхів усім своїм маленьким друзям! Ми раді запросити всіх на наступні майстер класи від нашої команди, щоб разом збагатитися зарядом позитиву та натхнення, а найголовніше – допомогти втілити таланти найменших полтавців у життя. Бо КОЖНА ДИТИНА – МАЙБУТНЄ КРАЇНИ і повинна мати можливість для самореалізації та розвитку.

0o604RmYXJ8

IyNhREkoj6g

gjw20F_pps0

cLK_n8Tru_E

пресс-служба ГО «КОМАНДА МОЛОДІ», Ірина Кейдун

Перейти до вмісту