Ви тут:
Культура Освіта Полтавщина Суспільство 

Єдиною родиною студенти Полтавщини відзначили своє професійне свято

02

До Міжнародного дня студента студентська молодь Полтавщини об’єдналась у наймасштабнішому концертному дійстві “Наша єдина студентська родина”. До святкування приєдналася команда Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюк, повідомляють у вузі.

Цьогорічний обласний проект “Наша єдина студентська родина” став ще більш феєричною подією, завданням якого звернути увагу громадськості на головні проблеми сучасної України та привітати студентство Полтавщини з професійним святом.

 Свято для усіх гостей розпочалось ще у холі палацу дозвілля “Листопад”, де на кожного чекали різноманітні виставки університетів Полтавщини на тему: “Волонтерська та громадська діяльність вишу за останній рік”. Привабив присутніх своєю яскравістю та різнобарвністю стенд Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, який вмістив в себе неймовірно масштабну роботу навчального закладу та небайдужого студентства університету за останній рік.

http://pntu.edu.ua/images/k2/2015/11_november/18_studrod/10.jpg

Крім того, цього дня кращих відзначили у різних номінаціях. Студенти ПолтНТУ нагороджені у номінаціях: громадський діяч став Олександр Василенко, кращим студентом-творчою особистістю обрали Ренилту Дарсанію, кращий науковий діяч –  Олександра Шеремета, а кращий студент-спортсмен – Ярослав Сушко.

http://pntu.edu.ua/images/k2/2015/11_november/18_studrod/08.jpg

http://pntu.edu.ua/images/k2/2015/11_november/18_studrod/01.jpg

http://pntu.edu.ua/images/k2/2015/11_november/18_studrod/04.jpg

Перейти до вмісту