Ви тут:
Головне Конференції Полтавщина Суспільство ТОП-новина Точка зору 

20 листопада відбудеться установча сесія новообраної Полтавської облради – Ворона

20 листопада відбудеться перша установча сесія новообраної Полтавської обласної ради. На ній оберуть керівництво та сформують комісії.

Про це на прес-конференції в ОКІА “Новини Полтавщини” повідомив голова Полтавської обласної ради Петро Ворона.

На його думку, до нового року найгострішим буде питання затвердження бюджету.

Також Петро Ворона висловив свою думку щодо роботи новообраної облради.

Перш за все, за його словами, потрібно консолідуватися всім політичним силам, які прийшли до облради, заради спільної та плідної роботи на благо територіальних громад та Полтавщини.

“Я за те, щоб прозоро розподілити відповідальність між усіма політичними силами та фракціями, через голову, заступників голів та голів профільних комісій облради. Голова бюджетної комісії повинен працювати на постійній основі, саме через те, що використання бюджетних коштів сьогодні є надзвичайно важливим. Багато  ваги треба приділяти нашому комунальному майну. Рада, яка піде в небуття недопрацювала з цього питання”, – сказав Ворона.

Крім того він наголосив, що Програми підтримки села, освіти та медицини, турбота про учасників АТО та учасників бойових дій всіх часів, турбота про сиріт, інвалідів — це ті переконання, які на сьогодні повинні бути в центрі уваги Полтавської облради.

“Я сповідую сильну згуртовану роботу в раді всіх політичних партій через активну участь і спільну відповідальність. Я проти принципу- нам найкраще, а іншими лишимо участь. Полтавська громада підтримала 10 політичних партій. Це важко для конструктивної роботи, але це волевиявлення наших земляків. Я думаю, що одна із найкращих і найбільших фракцій яка повинна бути в облраді — це група спасіння українсько-полтавського села або за Полтавщини та полтавців. Я переконаний, що новообрана облрада не стане підрозділом ОДА, а буде самостійним незалежним, самоврядним органом, який провідуватиме лише інтереси територіальних громад”, – сказав Ворона.

Перейти до вмісту