Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

За минулу добу рятувальники 19 разів виїжджали на гасіння пожеж на відкритій території

6259
фото: poltava.mns.gov.ua

Пожежі виникали у Кременчуцькому, Зіньковському, Полтавському, Чутівському, Семенівському, Карлівському, Нововсанжарському, Машівському Миргородському районах та у місті Полтава. Через необережне поводження людей з вогнем та під час паління пожежі виникали на полях, сміттєзвалищі, лісовому масиві та інших відкритих територіях. Про це повідомляють в ГУ ДСНС України в Полтавській області.

Також через необережне поводження з вогнем виникло дві лісові пожежі  поблизу с. Вакуленці Полтавського району та с. Ковіалівка Кременчуцького району.

Унаслідок пожеж вогнем було пошкоджено лісову підстилку на площі близько 10 га, знищено сміття на площі понад 75 м2, знищено суху траву та очерет на площі майже 80 га.

 Унаслідок пожеж травмованих та загиблих немає. Перевірки за фактами пожеж проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області.

 Головне управління ДСНС України у Полтавській області звертається до громадян з приводу обережного поводження з вогнем! Не користуйтеся вогнем для знищення сухої трави та сміття. Якщо під час відпочинку на природі чи знаходячись на присадибній чи дачній ділянці помітили безупинне розповсюдження вогню – негайно повідомте до пожежно-рятувальної служби за телефоном 101.

 

 

Перейти до вмісту