Ви тут:

У Великих Сорочинцях підготували проект для будівництва нового дитячого садка

Великосорочинська сільська рада претендуватиме на виділення коштів з Державного фонду регіонального розвитку для будівництва нового дитячого садка. Необхідна проектна  документація вже подана на конкурс інвестиційних програм соціального спрямування. Витрати на її виготовлення у розмірі більше 160 тис. грн профінансувала компанія «Нафтогазвидобування».

Проектом передбачено будівництво дошкільного навчального закладу, де зможуть виховуватися до 80-ти дітей. Необхідність у ньому давно назріла, оскільки діючий дитсадок у незадовільному стані і не здатен прийняти усіх дошкільнят.

«На території нашої сільради проживає більше дітей, ніж на території будь-якої іншої сільради у районі. Нам навіть довелося для 25-ти діток організувати додаткову групу при сільській загальноосвітній школі. Ми переконані, що наш проект переможе у конкурсі Державного фонду регіонального розвитку і в нас з’явиться сучасний дитячий садок», – сказав голова  Великосорочинської сільради Юрій Донченко.

«У рамках соціального партнерства ми не тільки виділяємо власні кошти, але й намагаємося задіяти додаткові можливості для розвитку сіл і районів. Проект будівництва дитячого садка у  Великих Сорочинцях – це один із таких прикладів. Виготовивши документацію, тепер сільська рада  може претендувати на виділення значних коштів з держбюджету», – підкреслив генеральний директор ПрАТ «Нафтогазвидобування» Ігор Щуров.

У 2015 р. в межах Стратегії соціального партнерства між Нафтогазвидобуванням і Миргородським районом на 2014-2016 рр. реалізуються чотири проекти на загальну суму 1,5 млн грн.

Перейти до вмісту