Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Ковалівській школі встановили енергоефективні вікна

У школі с. Ковалівка (Шишацький район, Полтавська область) напередодні холодів установили нові теплозберігаючі вікна та двері. Ремонтні роботи на загальну суму більше 255 тис. грн профінансувала компанія «Нафтогазвидобування».

47 старих дерев’яних вікон і вхідні двері ковалівської школи було замінено на металопластикові. Це дозволить зберегти максимум тепла у коридорах, класах і кабінетах навчального закладу.

«Наші старі вікна були просто аварійними, деякі вже навіть почали розсипатися. Вони погано зберігали тепло та не захищали від вітру, коридорами постійно гуляли протяги. Двері вже також були старими, після будівництва школи їх жодного разу не міняли. Цієї зими нашим дітям буде набагато тепліше на заняттях», – сказала директор школи Валентина Бакурова.

Окрім вікон, «Нафтогазвидобування» профінансувало придбання мотокоси італійського виробництва, яка використовуватиметься для благоустрою 5-ти гектарів території, закріпленої за школою.

«Умови навчання у ковалівській школі покращуватимуться і надалі. У жовтні ми плануємо виділити ще більше 200 тис. грн на облаштування системи опалення у школі з використанням твердого палива, – сказавгенеральний директор Нафтогазвидобування Ігор Щуров. – Не зважаючи на те, що газовидобувна галузь, зокрема, і наша компанія, переживає складні часи, ми маємо намір виконати всі взяті на себе зобов’язання на 2015 рік у повному обсязі».

Окрім зазначеного, наразі в рамках Стратегії соціального партнерства Нафтогазвидобування і Шишацького району на 2014-2016 рр. у Ковалівці проводиться заміна вікон і дверей у місцевій амбулаторії сімейної медицини, ремонтується дорожнє покриття на декількох вулицях села.

Перейти до вмісту