Ви тут:
Медицина Полтавщина 

У Полтаві стартував проект «Школа практикуючого лікаря»

http://uoz.gov.ua/wp-content/uploads/2015/10/IMAG0299.jpg

Постійнодіючий освітньо-навчальний проект передбачає підвищення фахового рівня лікарів загальної практики-сімейної медицини з питань профілактики та лікування хронічних неінфекційних захворювань: серцево-судинних, ендокринологічних, гастроентерологічних та ін.

У переддень Всесвітнього дня боротьби з інсультом для лікарів первинної ланки та лікарів-терапевтів міст та районів області відбулося перше засідання, присвячене питанням профілактики та лікування артеріальної гіпертензії, повідомляє uoz.gov.ua.

Експерт Всесвітньої організації охорони здоров’я Олена Євстігнеєва відзначила, що пілотний проект «Школа практикуючого лікаря» впроваджено Київським Лікарським Товариством спільно з Національною медичною академією післядипломної освіти ім.П.Л.Шупика з метою вдосконалення професійного та міждисциплінарного інформування лікарів та їх навчання. Організаторами проекту заплановано проведення виїзних занять у виді лекційних та практичних циклів.

Учасники обговорили найбільш успішні практики лікування артеріальної гіпертензії, ознайомилися з новими медичними технологіями та відмітили актуальність і користь від отриманих знань у повсякденній медичній практиціМи поділяємо думку про вільний потік інформації. Наші матеріали розміщенні під ліцензією Creative Commons Attribution NoDerivatives. Дозволяється передруковувати наші статті безкоштовно – в онлайн- чи традиційних паперових виданнях.

Перейти до вмісту