Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство 

У Миргороді запрацював перший пересувний пункт правоохоронців

PM487image001

У Миргороді відкрився перший пересувний пункт дільничних інспекторів міліції Миргородського міськвідділу. Його презентували начальник Миргородської міліції Володимир Река спільно з начальником міліції громадської безпеки Олександром Довгалем.

“Ідея відкриття пересувного дільничного пункту міліції виникла ще на початку року, – говорить Володимир Река, – в Миргороді стаціонарно працює 7 дільничних пунктів міліції по прийому громадян в кожному мікрорайоні. Як показує практика, особливого нашого захисту потребують люди літнього віку, які за певних обставин не в змозі прийти до дільничного зі своїми проблемами, а їх потрібно вирішувати негайно. Тому, щоб максимально наблизити нашу діяльність до потреб громадян, ми вирішили запровадити такий пересувний пункт”.

Як повідомляють правоохоронці Миргородського МВ УМВС України в Полтавській області, мобільний пункт працюватиме кожного дня з 9 до 11 години і не омине жодного мікрорайону міста.

Міський голова Сергій Соломаха пообіцяв сприяти в фінансуванні на придбання паливно-мастильних матеріалів для спецавтомобіля місцевих  правоохоронців.

PM432image003

PM219image004

Перейти до вмісту