Ви тут:
Місцеві вибори 2015 Полтавщина Суспільство 

У Лубнах вибори під загрозою зриву, – ОПОРА

130311У Лубенській міській виборчій комісії сьогодні вночі (24 жовтня), близько другої години ночі, були виявлені три помилки у виборчих бюлетенях. Комісія провела засідання з приводу термінової заміни.

У Лубенській міській виборчій комісії провели засідання щодо термінової заміни бюлетеней у звязку з трьома помилками. На шапці у бюлетені замість “Чергові вибори” написано лише “вибори”. Замість Лубенської міської ради надруковано Лубенська районна рада. Помилка є й з кандидатами на посаду міського голови. Одруківку допустили у даті народження діючого міського голови Олександра Грицаєнко, замість справжньої дати 1960 року надрукували 1969.

Бюлетені у Лубенській міській виборчій комісії виготовляв фізична особа-підприємець. Член ТВК Дехтяревський Олександр повідомив, що рішення щодо виготовлення бюлетеней голова комісії приймала одноосібно.

За даними Державного реєстру виборців у місті Лубни 40270 виборців.

У міській виборчій комісії прийняли рішення, що у бюлетенях, де написано районна рада виправити на міську власноручно ручкою та завірити печаткою.

Голова комісія запевнила усіх, що вони звернулись з проблемою до ЦВК, та їм відповіли вирішувати проблему на “своєму рівні”.

Зараз ОПОРА намагається зв’язатись з прес-службою ЦВК та отримати коментар.

Перейти до вмісту