Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

«Центр допомоги учасникам АТО» створений для забезпечення вирішення питань соціального захисту і реабілітації учасників антитерористичної операції

CDATO1«Центр допомоги учасникам АТО» створений для забезпечення вирішення питань соціального захисту і реабілітації учасників антитерористичної операції.

МЕТА:

Об’єднати зусилля органів влади, громадських об’єднань та силових структур для ефективного вирішення проблем учасників АТО.

ЗАВДАННЯ №1

Збір, обробка інформації щодо соціального захисту учасників АТО та їх родин. Центр у своїй роботі використовує цілодобову «гарячу лінію» (0-800-502-230), створену на виконання Указу Президента України від 18 березня 2015 року №150\2015 «Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції».

Call-центр здійснює анкетування демобілізованих військовослужбовців з метою вивчення та узагальнення їх проблемних питань, які передаються профільним координаторам Центру.

ЗАВДАННЯ№2

Координатори Центру у взаємодії із органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, установами та організаціями забезпечують вирішення проблемних питань демобілізованих учасників АТО.

Координатори, на підставі порушених питань під час анкетування та відповідно до компетенції, разом зі структурними підрозділами районної, обласної державної адміністрації, органами місцевого самоврядування, центральними органами виконавчої влади здійснюють заходи для їх вирішення.

Керівник Центру та координатори періодично відвідують демобілізованих за місцем проживання.

ЗАВДАННЯ №3

Моніторинг стану вирішення проблемних питань. Центр в подальшому постійно забезпечує співпрацю з демобілізованими та членами їх родин.

Електронна пошта Центру допомоги учасникам АТО: call-centre@adm-pl.gov.ua.

Перейти до вмісту