Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

«Світло надії» надає правову допомогу внутрішньо переміщеним особам

1443523467_1428494086_justice_judge_lawyer_work_suit_144239740120На базі Благодійної організації «Світло надії» відкрито новий напрям діяльності – Центр безоплатної первинної правової допомоги для внутрішньо переміщених осіб. Юристи організації готові консультувати жителів Донеччини, Луганщини, а також АР Крим з основних юридичних питань.

Головна мета проекту – допомогти внутрішньо переміщеним особам соціально адаптуватися в нашому регіоні в зв’язку з їх переїздом, та надати їм кваліфіковану безоплатну правову допомогу.

Фахівці «Світла надії» допоможуть у роз’ясненні юридичних процедур, розкажуть, як правильно оформлювати заяви, скарги та іншу документацію.

Клієнти організації зможуть отримати інформацію стосовно доступу до медико-соціальних послуг та життєво-необхідних лікарських засобів, що мають надаватися особам, які хворі на цукровий діабет, ВІЛ, гепатит, ниркову недостатність, тощо.

Окрім того, юристи допоможуть у вирішенні питань, пов’язаних з правопорушенням в доступі до соціальних послуг, таких як:

  • влаштування у дошкільні заклади, школи, училища, ВУЗи;

  • прийом на роботу;

  • отримання соціальних виплат.

Внутрішньо переміщені особи можуть звертатися до юристів за адресою:

  • вулиця Жовтнева, 45, (приміщення Полтавської обласної державної адміністрації, кабінет 120, Обласний контактний центр ).

Також організація співпрацює з центрами соціальних служб для сім’ї та молоді у Миргороді, Кременчуці та Комсомольську. Ви можете звертатися до них за адресами:

  • Миргородський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Адреса – м. Миргород, вул. Сорочинська, 14

  • Кременчуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Адреса – м. Кременчук, вул. Радянська, буд.15/4

  • Комсомольський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Адреса – м. Комсомольськ, вул. Миру, 8.

Більше інформації за електронною адресою kravchenko84.pl@gmail.com

Перейти до вмісту