Ви тут:
Анонс Місцеві вибори 2015 Оголошення Полтавщина Суспільство 

Полтавська спілка жінок «Чураївна» запрошує жінок – кандидатів, які балотуються до місцевих рад, на тренінг з підготовки та проведення передвиборчих перегонів.

miscevivibori2015Полтавська спілка жінок «Чураївна» в рамках проекту «Активізація участі жінок Полтавщини в суспільних процесах», що підтримується Європейською Комісією, проводить 16 жовтня в Полтаві тренінг для жінок – кандидаток, які балотуються до місцевих рад.

Тренінг організовується з метою зростання рівня політичної конкуренції жінок, покращення їх лідерських якостей та підвищення їх професійного рівня для забезпечення якісної роботи в органах місцевого самоврядування.

Тренінг направлені на надання практичної допомоги жінкам – кандидатам в депутати по питанням співпраці зі ЗМІ, ефективної комунікації з виборцями, ораторського мистецтва, протидії провокаційним елементам, основам фандрейзингу та ще по цілому ряду проблемних питань, які допоможуть підготувати майбутніх депутаток до сесійних і позасесійних буднів.

Тренерська команда:

Якубенко Олена – директор аналітичного центру «Інститут гендерних трансформацій», сертифікований бізнес-тренер, спеціаліст у сфері комунікації з більш, ніж 15-річним практичним досвідом.

Вікторія Курилко – голова полтавської спілки жінок «Чураївна», експерт з питань гендерної політики та гендерного бюджетування, сертифікований тренер ПРООН, комунікативних технологій програми ЄС, фонду «Освіта для демократії та фонду менеджерських ініціатив».

Учасниці тренінгів будуть забезпечені всіма методичними матеріалами та харчуванням, а також їм буде компенсовано вартість проїзду. Для участі в навчанні необхідно зареєструватися за телефоном: (093)604-26-57.

Тренінг відбудеться в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», який адмініструє громадська організація «MART» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Загальноукраїнське адміністрування проекту здійснює громадська організація «Західноукраїнський центр «Жіночі перспективи».

Перейти до вмісту