Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Перший літвечір опісля виборів пройде у Полтаві

Афіша (2)

25 жовтня у Полтаві пройдуть не лише місцеві вибори. Увечері на полтавців чекатиме літературно-музичний вечір «Перший літвечір опісля виборів» за участі полтавських та не полтавських поетів і музикантів.

Така назва обрана не просто. Організатори нагадують, що піти на голосування — громадянський обов’язок кожного українця, але також нагадують, що духовний розвиток і культурний відпочинок також дуже важливі.

— Як тільки останній виборчий бюлетень проникне в нутро урни для голосування і дільниці завісять на своїх вікнах чорні сутани підрахунку голосів — він прийде, — написано у спільноті заходу. — Прийде, аби сказати всім про те, що не скажуть у жодних новинах та пронозах погоди. Прийде, аби торкнутися найпотаємніших таємниць, що живуть у глибоких озерах наших душ. 

НМО «Маgnum Opus», «Oneyro Promo Group» та арт-пивниця «Сто доріг» запрошують на «Перший Літвечір Опісля Виборів», що відбудеться у неділю, 25-го жовтня.

ПЛОВ порадує музично-поетичним перформенсом у виконанні гурту «Pta Khi» (м. Мелітополь).
Свої вірші для читатимуть Анна Єгорова, Роман Коржик, Анна Ютченко, Анастасія Світіха, Олександра Литвин та Катерина Кролевська. Спеціальні гості програми — Гурт «Nonsense», а також Діана Шайдаєва та Сергій Фесенко.

Отже:

ЩО? П.Л.О.В (Перший Літвечір Опісля Виборів)

ДЕ? «Сто Доріг»

КОЛИ? 25 жовтня о 19:00

ВХІД: 20 грн.

Перейти до вмісту