Ви тут:
Головне Суспільство Україна 

На Полтавщині сьогодні завершується передвиборча агітація

1399440072_240x180n_photo_dd92781b67f61a58e4923cecca2405Центральна виборча комісія повідомляє, що п’ятниця, 23 жовтня, в Україні є останнім днем передвиборчої агітації. Відповідне положення міститься у законі “Про місцеві вибори”, пише  “Радіо Свобода”.

“Передвиборча агітація закінчується о 24-й годині останньої п’ятниці перед днем голосування… Передвиборчі агітаційні матеріали знімаються з 24-ї години останньої п’ятниці, що передує дню голосування, відповідними службами місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування”, – йдеться в документі.

Крім того, зазначається, що від сьогодні (протягом останніх двох днів перед днем голосування) забороняється оприлюднення чи поширення результатів опитування громадської думки, пов’язаного з виборами, в тому числі щодо партій – суб’єктів виборчого процесу та кандидатів у депутати.

Місцеві вибори в Україні, за винятком тимчасово окупованих територій Криму й частини Донбасу, а також деяких прифронтових місцевостей, призначені на 25 жовтня.

Перейти до вмісту