Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині рятувальники нагадали дітлахам про небезпеку пустощів з вогнем

40

На Полтавщині співробітники Служби порятунку “101” відвідують шкільні та дошкільні навчальні заклади, щоб розповісти дітям основні правила безпеки життєдіяльності й нагадати про небезпеки пустощів з вогнем. Про це повідомляють у ГУ ДСНС у Полтавській області.

Учора, 29 жовтня, вогнеборці Миргородського районного відділу ГУ ДСНС України у Полтавській області у межах тижнів знань з безпеки життєдіяльності провели профілактичне заняття з вихованцями Миргородського ДНЗ “Теремок”, а днями раніше фахівці з 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини зустрілися з учнями Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 25.

Рятувальники розповіли школярам правила безпеки життєдіяльності, на прикладах пояснювали як уникнути пожежі в будинку, що робити, коли надзвичайна подія вже сталася. Також мова йшла про основні причини пожеж, наслідки дитячих пустощів із вогнем та про відповідальність за хибні виклики.

Співробітники ДСНС продемонстрували  пожежні автомобілі, елементи бойового одягу, технічне обладнання, яке використовують для надання допомоги, зокрема і при деблокуванню постраждалих унаслідок ДТП. Дехто із дітлахів встиг приміряти бойовий одяг та посидіти в пожежному автомобілі.

Наостанок рятувальники вручили дітям тематичні листівки з основними правилами безпеки життєдіяльності у осінньо-зимовий період.

http://www.poltava.mns.gov.ua/files/2015/10/29/41.jpg

http://www.poltava.mns.gov.ua/files/2015/10/29/42.jpg

Перейти до вмісту