Ви тут:
Суспільство Україна 

Міноборони оприлюднило аналіз бойових дій в “Іловайському котлі”

Знімок екрану - 19.10.15 - 16:20:06

Міністерство оборони України оприлюднило аналіз бойових дій у районі Іловайська після вторгнення російських військ 24-29 серпня 2014 року. Звіт оприлюднено на сайті Міністерства оборони.

Зокрема повідомляється, що “…ще до початку захоплення Російською Федерацією та її найманцями території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, а також частини Донецької і Луганської областей, Україна зіткнулася з безпрецедентним інформаційним впливом з боку країни-агресора. Масштаби брехні і інсинуацій стали вражаючими навіть для фахівців з провідних країн світу, які мають великий досвід у веденні інформаційної боротьби. Військовими експертами такий вплив розцінюється як елемент інформаційної війни, який, в першу чергу, має на меті дискредитацію військово-політичного керівництва країни і її збройних сил. Саме у такий спосіб кремлівські пропагандисти намагаються замаскувати збройну агресію Росії проти суверенної держави України під наші внутрішні проблеми.

Наші Збройні Сили зруйнували міф про непереможність російської армії. Антитерористична операція подарувала країні нових героїв — солдатів і офіцерів, що воюють на Сході”.

Детально із звітом можна ознайомитись за цією адресою – http://www.mil.gov.ua/news/2015/10/19/analiz-illovausk–14354/.

Перейти до вмісту