Ви тут:

Майже 165 млн грн ПДВ відшкодували полтавські підприємства в автоматичному режимі

Як відзначила заступник начальника Головного управління ДФС у Полтавській області Жанна Кузнєцова впродовж січня-вересня поточного року підприємствами області задекларовано майже 507,7 млн.грн., що майже на 163 млн.грн., або на 47,3% більше відповідного періоду минулого року.

У січні-вересні 2015 року підприємствам Полтавщини було відшкодовано грошовими коштами понад 397 млн.грн. податку на додану вартість, що перевищує показники минулорічного відповідного періоду майже на 44 млн.грн., або на 12,4%.

За результатами проведених перевірок достовірності нарахування бюджетного відшкодування ПДВ на сьогоднішній день органами ДФС Полтавської області упереджено безпідставне відшкодування податку на додану вартість з бюджету у розмірі понад 19,5 млн.грн., що більш ніж на 9,1 млн.грн., або на 88,5% більше відповідного періоду минулого року.

З початку 2015 року 58 платникам Полтавщини було відшкодовано майже 165 млн.грн. ПДВ в автоматичному режимі, що майже на 40 млн.грн. більше аналогічного періоду минулого року. Рівень бюджетного відшкодування ПДВ в автоматичному режимі становить 41,6 %.

Головне управління ДФС у Полтавській області

Перейти до вмісту