Ви тут:
Анонс Оголошення Суспільство 

ІМІ запрошує журналістів та фрілансерів з усієї України на тренінг з безпеки в Києві

фото: http://imi.org.ua
фото: http://imi.org.ua

12-15 жовтня 2015 року у Києві Інститут масової інформації (ІМІ) проводить 4-денний тренінг з безпеки для журналістів та фрілансерів, що висвітлюють події в зоні АТО. Тренінг включає курс загальньної домедичної допомоги, надання першої допомоги в умовах бойових дій, а також поведінку під час масових заворушень. Три дні журналісти тренуватимуться на полігоні та  в балансі теорії та практики відпрацьовуватимуть здобуті звання та навички в умовах максимально наближених до реальних.

Запрошуються журналісти з усієї України.

На тренінгу досвідчені тренери детально ознайомлять з питаннями планування поїздки в зону АТО, спорядження для журналістів, особливостями поводження під час обстрілів. Розглянуть питання як убезпечити себе від мін, пасток, розтяжок. Відпрацюють алгоритми дій при евакуації поранених та евакуації зі втечею під час переслідування.

Один день буде виділений для питань надання першої домедичної допомоги в умовах бойових дій та медичного спорядження, що необхідне для роботи в зоні АТО.

На полігоні учасники зможуть на практиці відтренувати здобуті знання та навички. Буде проведена імітація нападів, затримань, евакуацій, поранень.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету до 7 жотня 2015 року.

Учасникам необхідно мати власну аптечку (у разі наявності) та одяг, який використовують під час відряджень у зону АТО.

Кількість місць обмежена.

Організатори забезпечують учасникам тренінгу проживання та харчування, а також відшкодовують витрати на проїзд за наявності проїзних документів.

Тренінг проводиться у рамках проекту “PressWatcher”, який виконує ІМІ за підтримки проекту “У-Медіа”, що реалізується “Інтерньюз в Україні”.

Перейти до вмісту