Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина 

До Полтави приїде Гапочка

gapochka30102015

30 жовтня до Полтави з концертною програмою завітає український гурт “Гапочка”. Початок 20:00 в , Villa Крокодила

Довідково: Гурт з’явився у 2008 році, коли вокалістка гурту Катя Гапочка, приїхавши з Хмельницького навчатись до київської консерваторії, вирішила зібрати свій гурт

Перший склад гурту був укомплектований за два дні, а компанію у першому складі Каті склав барабанщик гурту Артем Угодніков, який приїхав навчатись до Києва з Кіровограду.

У цей час до гурту приєднався Єгор Гавриленко (бас) та Олександр Зброцький (гітара)

Зараз ГАПОЧКА — гурт, який переміг в і пізнав атмосферу лондонського клубу Scala, в якому виступали The Beatles, а в новітній історії здійснив перехід з формату альтернативного поп-року в ніжне електроакустичне і став одним з унікальних облич нової ери української музики. Голос фронтвумен гурту — Каті Гапочки — належить до десятки голосів нової української музики (theinsider.ua.) Міні-альбом («Електроакустика» 2014), другий СD після дебютного («Етапу» 2012), став одним із 14 кращих українських альбомів 2014 року (liroom.com.ua) і одним із 8 альбомів молодих українських гуртів, «які вас здивують» (themap.com.ua). Нова ГАПОЧКА — це інді-електронне тріо у новому повноформатному альбомі («Лови мої слова» 2015) для любителів чесної, дієвої і незалежної музики.

Перейти до вмісту