Ви тут:
Анонс Культура Оголошення Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

17-18 жовтня в Полтаві пройде VI Всеукраїнський екологічний Фестиваль документального кіно «Полтава-ДОК» – 2015

Знімок екрану - 08.10.15 - 17:57:12Фестиваль «Полтава-ДОК» об’єднує кінодокументалістів-аматорів не тільки з Полтавщини, а й інших областей України. Документалістика – це найскладніший вид кіномистецтва. Екологічна тематика фестивалю зумовлена особливою актуальністю збереження та дбайливого ставлення до природи у наш час.

Роботи на фестиваль подаються у двох номінаціях: «Людина та природа» і «Мистецтво жити». Таким чином, у авторів є широкий простір для творчості. Єдине обмеження – це хронометраж картин. Він не повинен перевищувати 15 хвилин. Заявки на участь у фестивалі та роботи приймаються до 8-го жовтня 2015 р. за адресою Соборний майдан 16, студія «Гаммер» або на електронну адресу: [email protected]. Реєстраційну форму можна завантажити на сайті «Полтава-ДОК» http://poltava-dok.jimdo.com/, де також розміщено детальні умови участі та Регламент фестивалю.

Запрошуємо до участі у кінофестивалі усіх, хто любить кіно.

Фестиваль відкриє свої двері в суботу 17 жовтня о 14-00. Чарівний світ кіно відкриється глядачам в актовому залі університету економіки і торгівлі по вул. Коваля, 3. Контактна інформація викладена на сайті «Полтава-ДОК» та на сторінках фестивалю у соцмережах. Долучайтеся до чарівного та захоплюючого світу кінематографу!

 

Перейти до вмісту