Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство 

За перші години роботи до нової поліції Кременчука подали близько 700 заявок

policiyaKremen
Фото МВС України

Нова поліція відтепер буде і у Кременчуці. Заповнити анкети сьогодні могли усі охочі. За перші години роботи подали близько 700 заявок, наразі це уже чотири чоловіки на одне місце. Всього ж, за словами радника міністра внутрішніх справ Хатії Деканоїдзепланують відібрати 250 конкурсантів, з яких сформують 24 екіпажі. 

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, як анонсували заздалегідь, на відкриття не приїхав. Натомість, початок прийому заявок оголосив радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко. Він зазначив, що міністр, у Кременчук не зміг приїхати, через державні справи.

“Ми сьогодні вранці відкрили поліцію у Черкасах. Нажаль, Арсен Аваков, в останній момент, не зміг приїхати у Кременчук. Був вимушений повернутися до Києва через державні справи. Поліція Кременчука буде, я сподіваюся, найкращою в Україні. Уже з наступного року на вулиці вашого міста вийдуть усміхнені юнаки і дівчата, які служитимуть народові України”, – зазначив Варченко.

На відкриття набору у нову патрульну поліцію приїхав і голова Полтавської ОДА Валерій Головко. Він особисто оглянув як проходить відбір.

“Дуже важливий зараз етап реформування МВС. І мені, як очільнику області, дуже приємно починати зараз цей реформаторський шлях з Кременчука.”, – сказав Головко.

Основні умови для охочих вступити до поліції  — відсутність судимості, вік від 21 до 35 років, повна загальна чи середня освіта, наявність водійського посвідчення не нижче категорії «В», вільне володіє українською мовою.

Пункт прийому анкет працює щоденно з 9 ранку в приміщенні міського Палацу культури за адресою: місто Кременчук, бульвар Пушкіна, 2 і триватиме протягом трьох тижнів.

У Полтаві набір стартує з 23 вересня і триватиме до 14 жовтня за адресою: місто Полтава, вулиця Жовтнева, 45.

Перейти до вмісту