Ви тут:

Яценюк пропонує Кабміну звільнити керівника Чорнобильської зони відчудження

DSC_0638

Під час виїздного засідання уряду, яке сьогодні відбувається у ПОлтаві, прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до уряду з проханням звільнити керівника Чорнобильської зони відчуження.

“Після моєї зустрічі з нашими ключовими фінансовими партнерами по будівництву конфайнмента, по будівництву цієї споруди, яка дає можливість фактично укрити Чорнобильську атомну електростанцію, і після отримання офіційного звернення від Європейського банку реконструкції і розвитку, я пропоную Кабінету міністрів України звільнити керівника Чорнобильської зони відчуження. У зв’язку з тим, що за останніх кілька місяців після мого візиту на Чорнобильську станцію із чітких доручень керівнику зони відчуження замість того, щоб там навести порядок, там навели “порядок”,- зазначив Яценюк.

Він поскаржився на зміну керівником зони відчуження компанії, що займалася забезпеченням харчування та відкликанням ліцензій компаній, що здійснювали проектні та будівельні роботи.

Також прем’єр звернувся до МВС з проханням розпочати розслідування роботи керівника Чорнобильської зони відчуження. У зв’язку зі звильненням буде призначено в. о. керівника Чорнобильської зони відчуження.

Перейти до вмісту