Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство ТОП-новина Фотогалерея 

У Полтаві нагородили кращих рятувальників (ФОТО)

Сьогодні працівників управління державної служби з надзвичайних ситуацій Полтавщини привітали з професійним святом. Кращих з кращих рятувальників нагородили почесними грамотами, подяками та нагрудними знаками.

“На Полтавщині 2 тис. 78 рятівників, 1500 з яких атестовані, решта ж – службовці. На мою думку, не обов’язково працювати в УДСНС, – це свято усіх людей, які ризикують життям і віддають його заради інших. Ми нагородимо тих, хто, у першу чергу, виконував свій службовий обов’язок на сході України. Відомчі нагороди та цінні дарунки отримають і ті працівники, які відзначилися при гасінні пожеж, врятували людей”, – розповів начальник УДСНС України у Полтавській області Віктор Дейнега.

Привітати рятувальників з професійним святом та побажати миру, злагоди, успіхів у роботі прийшли заступник голови Полтавської обласної ради Володимир Микійчук, начальник УМВС України у Полтавській області Олег Бех, прокурор Полтавської області Сергій Попов, Архієпископ Полтавський і Кременчуцький, УПЦ Київського патріархату, владика Федір. Гімн України акапельно виконала заслужена артистка України Олена Білокінь.

Валентина Мяченко, диспетчер 18 ПРЧ м. Лубни:

Працюю уже 12 років. Різні події бували у моєму професійному житті, різні дзвінки, різні ситуації. Не завжди вистачає техніки, пального, людей, робота важка. Коли горить – люди на тій стороні дроту кричать, панікують, їх потрібно заспокоїти, поговорити, буває іноді аж за душу бере. Рідні мною гордяться.

Станіслав Дячук, сержант служби цивільного захисту:

Працюю пожежником 22 роки. Я служу на Кременчуцьому НПЗ, різні ситуації бували – і резервуари гасили, і доводилося бачити, як гинуть люди, важко, але я дуже люблю свою роботу. Нагороду сьогодні отримав за гасіння торф’яних пожеж у Глобинському районі. Рятувальником вирішив стати ще до служби в армії, бо брат мій теж рятувальник. Родина, мої маленькі донечки пишається мною.

Фото Анни Чапали

Перейти до вмісту