Ви тут:

Стан законності на території Октябрського району міста Полтави

За результатами протидії злочинності протягом 8 місяців 2015 року прокуратурою Октябрського району м. Полтави направлено до суду 228 обвинувальних актів, з них, 46 обвинувальні акти з угодами, із яких 32 – угоди про примирення, 14 – угоди про визнання винуватості. Як правило, угоди про визнання винуватості укладалися у злочинах у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів.

Значну частку в структурі злочинності становлять кримінальні правопорушення проти власності. При цьому до суду направлено 181 обвинувальний акт у кримінальних провадженнях щодо злочинів проти власності.

Дещо зменшилась кількість злочинів проти життя та здоров’я осіб, що вчинені на території району. До суду направлено 20 обвинувальних актів у кримінальних провадженнях щодо злочинів проти життя та здоров’я.

Крім того, впродовж 8 місяців 2015 року працівниками прокуратури Октябрського району м. Полтави вирішено 406 звернень громадян, 200 звернення направлено для вирішення до інших відомств. На особистому прийомі прийнято 156 звернень громадян, керівником прокуратури – 48, з них задоволено 24 звернення.

Враховуючи вищевикладене, прокуратурою району, з урахуванням вимог сьогодення, й надалі вживатимуться заходи, спрямовані на удосконалення та підвищення ефективності роботи для забезпечення стану законності в районі, реального усунення порушень, поновлення прав громадян та захисту економічних інтересів держави.

Прокурор Октябрського району м. Полтави І.Кінаш

Перейти до вмісту