Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

Полтавська ЦРЛ отримала новий санітарний автомобіль

IMAG0283

До 90-річного ювілею утворення Полтавського району медичні працівники Полтавської центральної районної клінічної лікарні отримали ключі від нового санітарного автомобіля.

Довгоочікуваний подарунок вручили голова Полтавської райдержадміністрації Лідія Лепейко, голова районної ради Василь Степенко та заступник директора Департаменту охорони здоров’я Полтавської облдержадміністрації Юрій Курилко. Про це повідомляє прес-центр Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОД.

До медичних працівників, що зібралися на подвір’ї лікарні, радо приймаючи дарунок, звернулась керівник району Лідія Лепейко. Вона зазначила, що цей автомобіль є надзвичайно необхідним у забезпеченні надання якісної та швидкої медичної допомоги населенню району і побажала всім працівникам закладу побільше таких цінних подарунків, а головне – успіхів у роботі та здоров’я.

IMAG0285

Привітав присутніх із такою важливою подією в житті Полтавського району і голова районної ради Василь Степенко, зазначивши, що в закладі створена необхідна потужна база для надання якісної медичної допомоги, де працюють висококваліфіковані працівники. Цей автомобіль дасть можливість значно вплинути на своєчасність надання жителям району кваліфікованої медичної допомоги. 

IMAG0288

Головний лікар Полтавської ЦРЛ Олег Мехедько висловив подяку районній владі та депутатському корпусу за надану фінансову допомогу. Адже за останні три роки владою Полтавського району на розвиток медичної галузі було додатково виділено понад 5,5 мільйонів грн. Зокрема, проведено капітальний ремонт приміщень лікарні. На території медичного закладу встановлено дизельну електростанцію, що дозволяє забезпечувати лікувальний заклад резервним джерелом живлення у випадку аварійних ситуацій. На черзі оновлення за сучасними вимогами пологового відділення та ендоскопічного кабінету, створення принципово нових умов обслуговування пацієнток у жіночій консультації тощо. Керівник закладу відмітив, що Полтавському району везло останнім часом. Адже знаходились люди, здатні консолідувати зусилля громади та вести шляхом конструктивних дій. Ми переконані, що так буде і надалі.

Перейти до вмісту