Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавська психолог провела тренінг для вимушених переселенців

В умовах сьогодення багато організацій надають психологічну допомогу внутрішньопереміщеним особам. Одним із головних питань є питання ефективної взаємодії між різними державними та недержавними установами. 

Вже не вперше на запрошення Полтавського обласного центру зайнятості психолог Головного управління ДСНС України у Полтавській області Юлія Фалєєва приймає участь у спільних заходах, повідомляють в УДСНС України у Полтавській області.

Учора в рамках реалізації Національного проекту програми розвитку ООН «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми вимушено переміщених осіб в Україні» в Інформаційно-консультаційному центрі на базі Полтавського обласного центру зайнятості пройшла інформаційна сесія, в якій взяли участь безробітні громадяни із числа внутрішньо переміщених осіб.

Після отримання інформації стосовно відкриття, відновлення та розширення підприємницької діяльності в рамках проекту учасники сесії малиможливість прийняти участь у тренінговій програмі на тему  профілактики стресових розладів шляхом використання внутрішніх ресурсів людини.

Також, приділено було увагу практичним вправам стосовно регуляції власного психоемоційного стану, активізації організму під час напружених ситуацій. 

Після закінчення програми учасники мали можливість індивідуально поспілкуватися та задати питання психологу Служби порятунку «101». 

Перейти до вмісту