Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство 

Бійці батальйону “Полтава” вирушать в АТО на відремонтованих бойових машинах (ФОТО)

Колектив Полтавського тепловозоремонтного заводу відгукнувся на прохання керівництва батальйону «Полтава» відремонтувати дві військові машини – БТР та БРДМ, які вкрай необхідні нашим бійцям у зоні АТО. Про це повідомляють на сторінці батальйону у facebook.

Презентували правоохоронцям відновлені транспортні засоби працівники заводу на чолі з її керівником Шулікою Оленою Ісааківною.

«Люди, які пройшли страшні випробування війни, готові знову повернутися на передову. Саме таким добровольцям насамперед треба допомогати. Вони свідомо, ризикуючи життям, захищають нас. Бійцям необхідно мати усе необхідне, особливо військову техніку. Коли постало питання про ремонт цих машин, ми одразу пішли назустріч і це лише перші кроки нашої співпраці», – розповіла директор заводу.

Командир батальйону «Полтава» переконаний, що ця техніка суттєво допоможе міліціонерам в зоні АТО.

«Ця техніка дуже нам необхідна нам на Сході. Завдяки колективуПолтавського тепловозоремонтного заводу вона готова і невдовзі буде відправлена на передову. Будемо сподіватися, що відремонтовані машини врятують не одне життя і вірю, що за допомогою небайдужих людей ми завершимо війну з перемогою», – говорить Юрій Анучін.

Перейти до вмісту