Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Зовнішнє освітлення в селі Абазівка підключили до електромережі

2015-08-31-1

Служба автомобільних доріг інформує громадськість про завершення останнього етапу реконструкції ділянки км 323-329 автомобільної дороги М 03 Київ-Харків-Довжанський.

Так, 27 серпня, зовнішнє освітлення в селі Абазівка підключили до електромережі. Це дало змогу забезпечити роботу освітлення проїзної частини, освітити підземний пішохідний перехід та вивести у автоматичний режим каналізаційно-насосну станцію, яка попереджає підтоплення населеного пункту під час сильних злив.
Дуже приємно, що завдяки зусиллям Служби автомобільних доріг, ДП “Дорінвест” та за допомогою Полтавської обласної державної адміністрації ця подія відбулася у переддень Дня знань, що є запорукою безпечного співіснування населеного пункту Абазівка та однієї з найнапруженіших магістралей держави.
Довідково. Роботи з реконструкції в рамках реалізації Другого спільного зі Світовим банком проекту з “Покращення автомобільних доріг та безпеки руху” за кошти першого траншу Світового банка були розпочаті генеральним підрядником ТОВ “ОНУР” (Туреччина) у 2013 році. Ділянка тепер має параметри I категорії. У межах села влаштовані місцеві проїзди, наземний пішохідний перехід має пристосування для пішоходів на інвалідних візках,  автономне освітлення та світлофорний об’єкт, збудований підземний пішохідний перехід, 5 автомобільних і 1 пішохідний міст, встановлена дорожня метеостанція.

Служба автомобільних доріг
в Полтавській області
 

Перейти до вмісту