Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Шістьох вихованців колонії за хорошу поведінку розважили у Кременчуці

7

Для вихованців Кременчуцької виховної колонії управління ДПтС України в  Полтавській області організували культурно-розважальний відпочинок. 31 серпня адміністрація  колонії в якості заохочення організувала для шести найкращих вихованців культурно-розважальний відпочинок.

У супроводі працівників колонії хлопці отримали масу позитивних емоцій під час екскурсії містом, – повідомила прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області.

2

Цікава подорож розпочалася алеями Кременчука. У парку відпочинку юнаки переглянули патріотичний стенд, присвячений Героям Небесної сотні та насолодилися чудовими краєвидами міста.

1

В Кременчуцькій міській художній галереї хлопці мали змогу побачити виставку, на якій представлені твори 30 митців, які працюють в різних жанрах – живописі, графіці, декоративному мистецтві. Дивовижні картини, виконані міськими художниками, вразили юнаків своєю неповторністю та оригінальністю.
4
Біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку вихованці віддали  шану пам’яті Кобзарю. Згадали нетлінні рядки  його величних творів, присвячених боротьбі українського народу за незалежність.

5

Екскурсія завершилася несподіваною родзинкою для підлітків – відпочинком на міському пляжі. Юнаки насолодилися теплом останніх промінців літнього сонця. Із задоволенням занурилися в ще теплу Дніпровську воду. Здивували місцевих відпочивальників своїми спортивними вміннями.
6Повернувшись до колонії вихованці поділися позитивними враженнями із своїми однолітками про цікаву та неповторну подорож до міста. Ще довго в колі друзів ділилися зарядом неповторних емоцій.
Подорож стала для інших вихованців своєрідним стимулом і мотивацією до гарної поведінки.

Перейти до вмісту