Ви тут:
Україна 

За минулий вечір бойовики 50 разів обстріляли сили АТО

У прес-центрі АТО повідомили, що в суботу ввечері позиції українських військ обстріляли понад 50 разів. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Російсько-терористичні війська з 20:45 півтори години вели прицільний обстріл населеного пункту Водяне зі 152-мм та 122-мм артилерії й танку. За попередніми даними є загиблий та поранені мирні місцеві мешканці. О 21:30 розпочався обстріл зі 152-мм артилерії населеного пункту Авдіївка, заводу “Коксохім”.

“Загалом, з 18-ї до 24-ї години бандформування понад 50 разів здійснили обстріли позицій українських військових та мирних населених пунктів. З них – понад 30 разів із забороненої Мінськими домовленостями зброї: 152-мм та 122-мм гаубиць, 120-мм мінометів. Це неодноразово відбулося в районах населених пунктів Авдіївка, Опитне, Піски, Первомайське, Водяне, Красногорівка, Тоненьке, Хімік, Старогнатівка, Верхньоторецьке, Новоселівка тощо”, – йдеться у повідомленні.

Зі стрілецької зброї бойовики вели турбуючий вогонь поблизу населених пунктів Широкине, Станиця Луганська, Чермалик, Щастя. 

Протягом 18 липня зафіксовано прольоти 11 безпілотників противника.

“Сьогодні, 19 липня, станом на 6 ранку, російсько-терористичні війська продовжують обстріли позицій сил АТО. Порушуючи домовленості щодо припинення вогню, терористи вели вогонь з гаубиць та мінометів поблизу населених пунктів Опитне, Авдіївка, Березове, Яснобродівка, Первомайське”, – додали у прес-центрі.

Перейти до вмісту