Ви тут:

Віктор Калашник та Володимир Микійчук вручили нагороди кременчуцьким нацгвардійцям

143619059595

Перший заступник міського голови Кременчука Віктор Калашник  відвідав військову частину 3059 Національної гвардії України.  Цього дня він разом із  заступником голови Полтавської обласної ради Володимиром Мікийчуком вручив 10 військовослужбовцям цієї  військової частини нагрудний знак «За вірність народу України».  Двоє  військових отримали підвищення в званнях.

Про це повідомили в Кременчуцькій міськраді.

Варто зазначити, що бійці військової частини 3059 Національної гвардії України мужньо та самовіддано впродовж року несуть службу в зоні АТО. Незабаром після чергової ротації вони знову  будуть захищати цілісність і незалежність України  на сході країни.  

Звертаючись до бійців Національної гвардії України, Віктор Калашник, наголосив, що Кременчук пишається такими синами своєї Вітчизни, якими є військовослужбовці в/ч 3059, які першими стали на захист незалежності і цілісності України. Кременчуцькі військові гідно виконували і продовжують виконувати  свій військовий обов’язок  під час участі у анти терористичній операції на сході України.  Він побажав нацгвардійцям живими і неушкодженими якнайшвидше повернутися з «гарячої точки» на місце постійної дислокації військової частини, а всім жителям України – щоб нарешті завершилася неоголошена війна і в державі запанував мир. 

Перейти до вмісту