Ви тут:

Валерій Головко оцінив роботу службовців Полтавської ОДА

Голова Полтавської ОДА Валерій Головко оцінив роботу облдержадміністрації  на трійку з мінусом. Роботу ж економічного блоку, взагалі визнав незадовільною.

Про це він сказав на апаратній нараді в ОДА.

“Я хочу поставити оцінку діяльності обласної структури в форматі ОДА. Трієчка з мінусом”, – сказав Головко.

Керівник області назвав департаменти та управління, які працюють виключно для звітності та не вирішення питань. Це департамент економіки, управління ЖКГ, департамент інфраструктури та туризму, екології, інформаційної політики та інші.

“Це весь економічний блок. І цьому блоку двійка. Я хотів би, щоб всі серйозно зрозуміли те, що я кажу. Це не чергове попередження, не чергова галочка в моїй роботі. Кожна ваша дія, а особливо бездіяльність матиме наслідки особисто для вас. Неприпустимо, коли державна установа створює умови, щоб питання не вирішувалося і це теж корупція”, – зазначив Головко.

Також Головко незадоволений й роботою керівників відповідних структур ОДА.

“Я задумувався над тим, чи спроможні люди, які очолюють ці департаменти зробити щось нове? Змінити формат співпраці з громадськістю та надавати такі послуги, щоб люди відчували, що вони живуть в захищеній країні. Я відповів “Ні”. Тому приймаю революційне рішення створити департамент реформ”, – сказав Головко.

Валерій Головко зазначив, що в інших структурних підрозділах також чимало проблем. Це й медицина, й соціальний блок та військкомати.

Також голова Полтавської ОДА Валерій Головко окреслив головні завдання, які поставив перед керівниками областей Президент України Перо Порошенко на нараді, що нещодавно відбулася в Одесі.

А саме: боротьба із корупцією, внутрішня та зовнішня безпека громадян та інвестиції у форматі робочих місць. Саме за цими трьома критеріями, як повідомив очільник області, буде оцінюватися робота обласних адміністрацій по всій Україні

Перейти до вмісту