Ви тут:

В область надійшли кошти для виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року №185 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової служби» в області  проведена робота для забезпечення своєчасного проведення виплати зазначеної матеріальної допомоги.

Управліннями праці та соціального захисту населення спільно з рай(міськ)військовими комісаріатами сформовані подання на виплату матеріальної допомоги звільнених з військової строкової служби військовослужбовців, які подали документи. Про це повідомила Людмила Корнієнко , директор Департаменту праці та соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації.

Вищевказані подання узагальнені та 12.06.2015 року направлено заявку для фінансування  матеріальної допомоги Міністерству соціальної політики України 444 особам на загальну суму 563,7 тис. грн.., проведено нарахування Допомоги та виготовлені виплатні документи.

Станом на 26.06.2015 року в область надійшли кошти в повному обсязі від потреби, проведено зарахування одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби на їх рахунки згідно поданих заяв.

 

 

Перейти до вмісту