Ви тут:

В Кременчуцькій виховній колонії відкрилаcь літня правнича Школа

DSCN0323

2 липня для вихованців Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відкрила свої двері літня правнича Школа. Захід відбувся за дієвої підтримки керівництва Кременчуцького міського управління юстиції та ініціативи керівництва виховної установи.

Основною метою діяльності Школи стане формування правового світогляду підлітків, розширення теоретичних поглядів на права, формування відповідної активної позиції юнаків у реалізації прав у житті. В рамках діяльності Школи начальники відомств підписали спільний Меморандум, який передбачає проведення протягом шкільних літніх канікул занять для вихованців на правову тематику.

Урочисте відкриття відбулось за участі начальника Кременчуцького міського управління юстиції Наталії Проценко, директора Кременчуцького місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги Вадима Проценко, головного спеціаліста Кременчуцького міського управління юстиції Ірини Мартиненко та керівництва виховної колонії.

DSCN0332
Заняття будуть проводитися за участю фахівців у галузі права за наступною тематикою: майнові права засуджених та їх реалізація у місцях позбавлення волі, особливості виконання рішень судів про відшкодування шкоди, завданої злочином та стягнення аліментів, сімейне законодавство та законодавство про працю. По закінченню планується проведення серед вихованців тестування з метою визначення рівня набутих знань. Найактивніші хлопці отримають призи у вигляді правової літератури.

І ось вже в день відкриття Школи консультант Кременчуцької державної нотаріальної контори Анна Данько провела для хлопців відео-лекцію «Нотаріат та нотаріальна діяльність. Оформлення спадщини».

Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України
в Полтавській області

Перейти до вмісту