Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство 

У Полтаві норвежці презентували проект з розвитку органів місцевого самоврядування та подолання корупції

У Полтавській обласній раді презентували проект з розвитку органів місцевого самоврядування та подолання корупції. Ініціатори та розробники – представники ПУЕТ та норвезької торгово-промислової палати.

Як розповіла координатор проекту від ПУЕТ Злата Тягунова, він передбачає дві складові – розвиток організаційної культури в структурі (наприклад в облраді), впровадження структури електронного документообігу та клієнтської бази. Мета – подолання корупції в органах місцевого самоврядування на засадах розвитку організаційної культури.

Голова Полтавської обласної ради Петро Ворона зацікавився проектом, однак зазначив, що йому потрібно вивчити його ретельніше та обговорити з депутатами. Озвучив напрямки за якими б хотіла співпрацювати облрада.

“Хотілося б щоб документообіг був в електронному вигляді. Також треба вдосконалювати процес онлайн-спілкування з депутатами. На перспективу хотіли б проводити засідання комісій облради в онлайн-режимі, спілкуватися з об’єднаними громадами та районними радами”, – сказав Ворона.

Наступного тижня планують провести координаційну раду з головами РДА та райрад і Ворона запросив на цю раду експертів.

Перейти до вмісту