Ви тут:
Кримінал Полтавщина 

У Кременчуці діти допомогли міліції затримати підозрюваного у пограбуванні поштарки

www.mvs.gov.ua

Зібравши необхідну інформацію від очевидців події, правоохоронці менше ніж за добу встановили місце його перебування., Корисну інформацію оперативники отримали від двох малолітніх хлопчиків, які не тільки бачили, але й говорили з грабіжником.

Нагадаємо, 15 липня, близько 12-тої години, в одному із районів міста Кременчук, невідомий вирвав у поштарки сумку в якій знаходилась кореспонденція та гроші, які жінка мала передати кільком пенсіонерам.

Негайно після надходження до міліції інформації про зухвалий злочин, до його розкриття були залучені працівники карного розшуку Кременчуцького міського відділу міліції.

Зібравши необхідну інформацію від очевидців події, правоохоронці менше ніж за добу встановили місце його перебування. Як повідомили оперативники, корисну інформацію вони отримали від двох малолітніх хлопчиків, які не тільки бачили, але й говорили з грабіжником.

Зловмисника затримали в одній із багатоповерхівок мікрорайону Молодіжний – він переховувався в квартирі знайомого.

Правоохоронці з’ясували, що 21-річний підозрюваний – мешканець Одеської області, який протягом декількох років проживає у Кременчуці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Кошти, які знаходились у сумці поштарки, вилучено.

За скоєне передбачено штраф від 850-ти до 1700 гривень або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Заступник начальника УМВС Полтавщини Руслан Бірюков зазначив:

– Даний злочин вдалося швидко розкрити завдяки пильності і сміливості двох малолітніх хлопчиків, а також городян, які на прохання дітей викликали міліцію. Упевнений, що зловмисник отримає справедливе покарання. А хоробрий вчинок хлопчиків уже завтра буде відзначено керівництвом області!

За матеріалами Кременчуцького МВ УМВС України в Полтавській області

Перейти до вмісту