Ви тут:

South Park подовжили ще на три сезони – до 2019 року

South_Park_Season

 

Всесвітньо відомий американський мультсеріал South Park подовжили ще на три сезони. Останній із них, 23-й, вийде в ефір у 2019 році, пише “Variety“.

Компанія Comedy Central замовила 30 нових серій у творців South Park Трея Паркера і Мета Стоуна, відтак загальна кількість епізодів серіалу складе 300. “Це зробить мультфільм найдовшим сценарним серіалом на кабельному телебаченні”, – зазначає видання. Повідомляє “Укрінформ”

Нагадаємо: South Park – американський мультсеріал, який створюють Трей Паркер і Метт Стоун. Другий по тривалості анімаційний серіал в історії американського телебачення після серіалу «Сімпсони». Випускається кабельним телеканалом Comedy Central з 1997 року. Основу сюжету складають пригоди чотирьох хлопчиків і їхніх друзів, які живуть у маленькому містечку Південний Парк, штат Колорадо. Серіал висміює недоліки американської культури і поточні світові події, а також піддає критиці безліч глибоких переконань і табу за допомогою пародії і чорного гумору.

“Південний парк” виходить пізно ввечері і позиціонується як мультфільм для дорослих. Шоу славиться своїм висвітленням поточних світових подій. Робота над кожною серією ведеться в два етапи: на першому автори вигадують загальну концепцію і сюжет, а на другому – менш ніж за тиждень до прем’єрного показу – доопрацьовують їх деталями, що дозволяє швидко реагувати на новини.

На даний момент в ефір вийшли вже 18 сезонів мультсеріалу.

Перейти до вмісту