Ви тут:

Шестеро полтавців отримали посвідчення учасника бойових дій

На даний час до Полтави із зони проведення АТО повернулись 203 військовослужбовця.

З усіма військовослужбовцями проводять роботу спеціалісти Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: вивчають їх проблеми, консультують з питань працевлаштування, оформлення субсидій, медичного обстеження та санаторно-курортного лікування. На сьогодні оздоровчими послугами вже охоплено 27 чоловік, 36 демобілізованих відпочинуть в санаторно-курортному закладі найближчим часом. Також з воїнами та з членами їх родин за необхідності працюють кваліфіковані психологи центру, повідомляє reporter.pl.ua.

Серед загальної кількості демобілізованих вже 122 мають посвідчення учасника бойових дій і чотири інваліда війни. Решта документів знаходиться в Києві на оформленні.

В урочисті атмосфері заступник голови Октябрської районної у місті Полтава ради Віра Власова вручила посвідчення ще шістьом військовим, подякувавши їм за подвиг. Цей статус дасть можливість чоловікам скористатись пільгами при оплаті комунальних послуг, пільгами на проїзд у транспорті та інше.

По завершенню урочистостей було розпочато роботу «єдиного вікна», створеного при виконавчому комітеті Полтавської міської ради для вирішення нагальних проблем та отримання необхідної консультації військовослужбовців.

Перейти до вмісту