Ви тут:

У Кременчуці пройшла спартакіада “Краще спортивне село району 2015”

dsc_0810

У с. Потоки зібрались 14 сільських команд Кременчуцького району, щоб позмагатись своєю майстерністю, швидкістю, силою, витривалістю і технікою в міні-футболі, волейболі, настільному тенісі, перетягуванні канату, підійманні гирі та в легкоатлетичній естафеті, в щорічній спартакіаді на “Краще спортивне село району 2015р.”, присвяченої Дню молоді, Дню Конституції та з нагоди 65-ї річниці створення спортивного товариства “Колос”.

Про це повідомили в Кременчуцькій РДА.

Хочеться відмітити, що, мабуть, сама матінка-природа підтримувала наших спортсменів, оскільки, під час проведення Спартакіади, перестало дощити і десь далеко із-за затяжних хмар, проблискувались сонячні промінчики.

Учасників змагань урочисто привітали творчі колективи району, голова Кременчуцької РДА Ярмола В.О.,голова районної ради Сіора В.І., голова КРО ВФСТ “Колос” Горячковський А.Ф. та настоятель церкви  отець Василій, який і дав Боже благословення учасникам спортивно-масового заходу.

Кращі учасники і організатори спортивного життя району отримали почесні грамоти, а саме: Арішін О.Г., Цилюрик Є.Є., Попович О.І., Слюсар М.В., Остапець М.О., Левицький О.І., Мироненко М.А. та цьогорічні Чемпіони України- збірні команди ветеранів 40+,50+, 55+ , які стали переможцями в Чемпіонаті України та у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед ветеранів сільського спорту.

Традиційно до пам’ятника воїнам-визволителям був покладений вінок квітів.

Під час спортивного дійства, зі сторін вболівальників, постійно лунали гучні оплески і підтримуючі вигуки, а бурхливий сплеск емоцій не залишив байдужим нікого з присутніх.

Перейти до вмісту