Ви тут:

Правоохоронці Полтавщини виявили “плантацію” коноплі та арсенал зброї

Присадибні ділянки, на яких правоохоронці знайшли посів коноплі та арсенал зброї з боєприпасами, належать 58-річній мешканці одного із сіл Глобинського району.

Під час санкціонованого обшуку присадибної ділянки міліція знайшла більше 300 рослин коноплі, прихованих заростями кукурудзи, й 3-и кілограми подрібненої наркоречовини. А за іншою адресою, де жінка мешкає спільно із 40-ріним цивільним чоловіком, правоохоронці виявили два пістолети, майже 50-т набоїв і дві рушниці.

Вилучені рослини, зброю та боєприпаси направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС Полтавщини. Повідомляють у Глобинському РВ УМВС України в Полтавській області.

За фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та статтею 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За скоєне передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 

 

Перейти до вмісту