Ви тут:
Культура Полтавщина Спорт Суспільство 

Полтавцям пропонують долучитись до пізнавальної велопрогулянки

Знімок екрану - 20.07.15 - 09:57:07

Громадська ініціатива “МАНДРУЙМО ПОЛТАВЩИНОЮ” пропонує долучитися до активного туризму та відпочинку а також розпочала цикл заходів – “Люби і знай свій рідний край”.

21 липня охочих полтавців запрошують на пізнавальну велопрогулянку містом “Вікові дуби” ( частина ІІ). Під час подорожі пропонують ознайомитись з віковими та меморіальними дерева Полтави та з місцем знаходження цих чудових пам’яток природи. Цього разу маршрут проляже через в Шведський ліс, Дубовий гай психіатричної лікарні та пробачимо дуби на території колишнього маєтку М.В.Скліфосовського.

Учасником велопрогулянки може бути кожен, кому виповнилося 16 років (молодші беруть участь тільки у супроводі батьків) і хто має початкові навички їзди на велосипеді.

Коли: 21 липня 2015 року, вівторок
Час зустрічі: 17:50
Місце зустрічі: Торгово-розважальний центр (ТРЦ) “КИЇВ”
Тип: для початківців, тематична, пізнавальна, вечірня
Маршрут: ТРЦ “КИЇВ” – Полтавський міський парк (дендропарк) – психіатрична лікарня – Яківці – Полтава (приблизно 15 км.)
Тривалість: до 3 годин
З собою мати: справний велосипед, мінімальний набір інструментів з запасною камерою, насос. Рекомендуємо (але не зобов’язуємо) мати велошлем, рукавички і зручний одяг.
Для участі зареєструйтесяhttp://goo.gl/forms/QPQDAWPlUc (участь безкоштовна)
З нами Ви можете не тільки провести активний відпочинок, а й найголовніше знайти і познайомиться зі своїми однодумцями.
Перейти до вмісту