Ви тут:

На Полтавщині майже 132 тис сімей звернулося за субсидіями

subsidiiСтаном на 03.07.2015 до органів праці та соціального захисту населення області за призначенням субсидій на оплату житлово-комунальних послуг звернулося 131 732 сім’ї. Це 22 % від сімей, які мешкають в області. З них вперше звернулося 62 699 сімей.

Районними та міськими управліннями праці та соціального захисту населення області проводиться робота щодо обміну інформації, необхідної для призначення субсидій, у тому числі від організації, які надають житлово-комунальні послуги. Про це повідомила директор Департаменту праці та соціального захисту населення Полтавської ОДА Людмила Корнієнко.

На даний час проведено призначення субсидій 82 % сімей, які звернулися. Субсидія призначається на 12 місяців та розраховується окремо на неопалювальний та опалювальний періоди.
Звертаємо увагу, що у разі, якщо за рівнем доходів, сім’я не набула права на субсидію в неопалювальний період (з травня по вересень), розрахунок її розміру з початком опалювального періоду буде проведено автоматично. Вдруге звертатися до управлінь праці та соціального захисту населення за призначенням субсидії на оплату житлово-комунальних послуг не потрібно.

Перейти до вмісту