Ви тут:

Миргородці передали півсотні книг військовим

http://myrgorod.adm-pl.gov.ua/sites/myrgorod.adm-pl.gov.ua/files/content/news/images/444.jpg

Миргородська центральна районна бібліотека долучилася до Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна». та запросила до участі в ній всі бібліотеки Миргородщини, громадські об’єднання, волонтерські організації, видавців і всіх небайдужих громадян, справжніх патріотів своєї Батьківщини.

У ході проведення Акції приймали кращі зразки вітчизняної та світової художньої літератури в перекладі українською мовою, науково-популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних Сил.

58 книжок передали до бібліотеки військової частини ІІІ-й ТВУЗ Держспецзв’язку. Книги отримали заступник командира частини підполковник Жебель Олександр Юрійович, старший прапорщик цієї частини Гречко Віталій Олександрович та депутат Миргородської міської ради Лобунько Олександр Якович.

Вони щиро подякували всім хто долучився до такої важливої справи і подарував книги військовослужбовцям. Віталій Гречко впевнений, що всі подаровані книги знайдуть своїх читачів.

Акція продовжується і бібліотекарі знову запрошують небайдужих людей, волонтерські та громадські організації, жителів міста та району долучитися до участі у Всеукраїнській акції “Бібліотека українського воїна”.

(Прийом літератури здійснюється щодня з 9 до 17 години у Миргородській центральній районній бібліотеці, що знаходиться за адресою: м. Миргород, вул. Незалежності, 20/17.  Тел. 5-21-33)

Перейти до вмісту