Ви тут:
Головне Економіка Комуналка Полтавщина Суспільство 

До кінця року в Полтаві відремонтують майже усі дворові проїзди – міська влада

ремонт дорога

Цього року у Полтаві обіцяють відремонтувати більшість дворових проїздів.

Як повідомляє прес-служба міської ради Полтави, нині у дворах біля п’ятиповерхових житлових будинків на бульварі Богдана Хмельницького, 30 та 32 , які збудовані близько сорока років тому,  активно працює комунальне підприємство «Полтавська міська шляхово-експлуатаційна дільниця», яке проводить поточний ремонт.

Останньою сесією міської ради виділено 5 мільйонів гривень на ремонт дворових проїздів.  Державне казначейство не затримує виплату  коштів. “Якщо ситуація буде стабільною і надалі, то до кінця літа-початку осені ми зможемо провести ремонт усіх запланованих дворових під’їздів. Зараз активно ведуться капітальні та поточні ремонті роботи дорожніх автошляхів, моя ж принципова позиція – не забувати і про дороги в дворах житлових будинків, адже благоустрій міста – це не лише центральні вулиці”, – зазначив міський голова Олександр Мамай.

Ремонт дворових проїздів відбувається комплексно:  згідно з чергою, бригади КП «МШЕД» проводять ремонтні роботи по усій вулиці чи усьому мікрорайоні і лише потім приступають до нової адреси. Одночасно проводиться ремонт дворових проїздів на Подолі, на мікрорайонах Левада, Половки та Алмазний.

 

Перейти до вмісту