Ви тут:

Бригада з Оржиччини будує укріплення в зоні АТО

3

Голова Оржицької райдержадміністрації Віктор Симоненко створив та очолив бригаду, яка відбула на будівництво фортифікаційних споруд для наших військових в зоні проведення антитерористичної операції.

З 29 червня бригада у складі 6 чоловік, до складу якої ввійшли голова райдержадміністрації Віктор Симоненко, голова районної ради Володимир Карлов, голова Зарізької сільської ради Володимир Тараненко, голова Савинської сільської ради Василь Граб, голова Денисівської сільської ради Олександр Симчина, начальник Оржицького  КЗ «ПМСД» Григорій Ворона, проводила важливі роботи з будівництва та укріплення захисних та інженерних споруд у Артемівському районі Донецькій області. Це бліндажі, окопи різного призначення, опорні пункти та вогневі споруди. Про це йдеться у повідомлені Оржицької РДА

Оржиччани проживали у дислокації батальйону «Полтава». За тиждень вдалося побудувати до 80 м таких укріплень. «Намагалися виконати програму максимум та ще й з творчим підходом», – розповідає Віктор Симоненко. Поряд працювали бригади з Хоролу, Котельви, Семенівки, Лубен.

На зміну першій бригаді на схід країни вирушили хлопці з громадської організації «Меморіал» на чолі з Олександром Гнатком.

Голова райдержадміністрації висловлює вдячність усім, хто допоміг в органації поїздки: компанії «Кернел», СТОВ «Селецька», СТОВ «Лукім’я», СТОВ «Дружба», СТОВ «Україна», СТОВ «АФ»Оржицька», СФГ «Світанок», СФГ «Еліта», ЗАТ «Райдуга»,  ПП С.Пилипенку, ПП М.Шамілову, магазину «Стимул». 

Перейти до вмісту