Ви тут:

АМКУ через правоохоронців вимагає сплати санкцій “Полтававтотрансом”

DSC_0027

Сьогодні голова Полтавського територіального відділення Антимономольного комітету України Володимир Оніщенко звернувся до Служби безпеки України, прокуратури та УМВС – дати правову оцінку діям держвиконавців, які не виконують судових рішень.

Про це, зокрема, він розповів ЗМІ на прес-конференції.

Три роки Полтавське територіальне відділення АМКУ судиться через порушення антиконкурентного законодавства з боку ТДВ «Полтаваавтотранс», а держбюджет досі не отримав правомірної сплати штрафів перевізником.

1 липня Постановою Вищого господарського суду України усі позови «Полтаваавтотрансу» відносно АМКУ залишили без задоволення, а рішення тервідділення АМКУ щодо санкцій визнали законним.

Проте, ні штрафи, ні перерахунок за автостанційні послуги на понад 400 тис. грн досі не сплачені, а рішення судів не виконуються.

АМКУ двічі зверталось до Головного територіального управління юстиції в Полтавській області щодо проведення перевірки дій держвиконавців.

Враховуючи зазначене, АМКУ звернулося до правоохоронних і судових структур зі скаргами на бездіяльність державної виконавчої служби щодо невиконання наказів щодо стягнення до Державного бюджету України сум штрафів та пені.

Володимир Оніщенко також підкреслив, що головне –  не штраф чи економічні санкції, а усунення порушень підприємством

З детальною інформацією по цій справі та судовою документацією можна ознайомитися нижче:

Перейти до вмісту